Pronájem kanceláře 383 m², Praha

18 EUR za m²/měsíc

- cena se může lišit podle velikosti a umístění jednotky

Nemovitosti nabízí

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronajmu atraktivní kancelář v devátém patře, o velikosti 383 m2, v rámci nové a moderní čtvrti Hagibor, která vzniká na atraktivní Vinohradské ulici. Všechny kancelářské budovy jsou soustředěné kolem centrálního pěšího bulváru a jsou propojené s bytovými domy.

Kancelářské budovy nabízí úchvatné výhledy, které lze pohodlně vychutnat z jejich teras, jsou patrově propojeny výtahy s inteligentním řízením, zastřešeny moderní recepcí 24/7 a zabezpečeny přístupovým systémem přes aplikaci. Zdvojené podlahy s podlahovými elektro krabicemi včetně zásuvek. Čistá podlahová výška je 3 metry v kancelářích a 2,7 metrů na chodbách.

Unikátní urbanistickou koncepci projektu navrhl jeden z nejvýznamnějších světových krajinářských architektů Michel Desvigne. Tato známá pražská lokace je vzdálena dvě minuty od metra Želivského, zároveň na tramvaji. Projekt je obklopen 350 000 m2 zelených ploch a bude symbolem nového standardu budoucnosti.

V Hagibor najdete kompletní infrastrukturu moderní čtvrti, která nabídne nejen stravování a nákupy, lékárny, ale i volnočasové aktivity v přilehlém parku nebo fitness centru.

K dispozici od 04/2024.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti N6649
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 383 m²
Patro 7
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Luxent s.r.o.

Sdílet nemovitost